Op zoek naar wolf rijschool?

wolf rijschool
 
Wolf rijbewijsshop Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: Wolf rijbewijsshop. door A.Warnaar 20 jun 2009 2019.: ik ben niet de topic starter Bjorn ff goed lezen Ik probeerde de discussie ontopic te houden. Je zult mij niet horen zeggen dat zij niet goed zijn en je zult me ook niet horen zeggen dat ik rijschool Wilma niet goed vindt.
WOLF Beoordelingen rijbewijsshop WOLF Reviews. rijbewijsshop.
Zelfs met mijn lastige agenda waren ze erg betrokken en deden hun best om mij zo veel mogelijk in te plannen. Ervaring met: Wolf Rijbewijsshop Auto. Heel snel en heel erg leuk! Ik heb een spoedcursus in Amsterdam gedaan van 3 weken en ik ben in 1x geslaagd! Het boekje en de app met alle filmpjes en informatie werkt goed. Scott was een hele fijne docent en hij legt alles geduldig uit. Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gekozen!
Vacature: WOLF rijbewijsshop zoekt rijinstructeurs categorie B RijschoolPro.
VACATURE WOLF rijbewijsshop bestaat ruim 50 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen in Nederland waar alle rijinstructeurs in loondienst werken. Duizenden mensen behalen jaarlijks hun rijbewijs bij onze rijschool. Wij onderscheiden ons van andere rijscholen door het leveren van hoge kwaliteit rijopleidingen en een vooruitstrevende jonge aanpak. Wij zijn momenteel hard op zoek naar fulltime rijinstructeurs categorie B voor de volgende plaatsen.: Den Haag / Rijswijk.

Contacteer ons